Gratis verzending vanaf € 50 euro
Afhalen op afspraak

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Als je een aankoop online plaatst, streven wij ernaar om het zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Dit zal afhangen van de voorraad en de post bezorgdienst.

LET OP!

Wanneer u een pre-order artikel besteld, dient u er rekening mee te houden dat er een langere levertijd aan uw gehele bestelling zit. Wilt u de rest van de bestelling wel eerder in huis hebben dan dient u het pre-order artikel apart te bestellen.

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw artikel(en) te ruilen of retourneren, mits het artikel onbeschadigd, ongebruikt en ongewassen is. Dit geldt niet voor de items in de sale, deze kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden. 

De kosten van de verzending zijn voor rekening van de klant. U als klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Voorafgaand aan de de retour of ruil zending dient u een e-mail te sturen naar info@kidsandthings.nl met de volgende gegevens:

– Voor en Achternaam
– Het ordernummer
– Productnaam
– De reden van retourneren of omruilen

Als u een bevestiging van ons heeft gekregen kunt u de artikelen opsturen naar:

Kids & Things
Sneeuwvink 18
7827 DM Emmen

Na ontvangst van het product krijgt u binnen 10 dagen het betaalde bedrag teruggestort (excl. verzendkosten), mits u aan de voorwaarden voldoet.

Let op: bestelling die geplaatst zijn kunnen niet geannuleerd worden.